top of page

Em dic Mariona Garriga, mare de la Maria i en Bernat, sóc llicenciada en dret i mediadora sistèmica.

He treballat durant molts anys com advocada en un despatx i en una entitat asseguradora. La meva tasca ha consistit en posar d'acord les parts en conflicte i evitar la resolució per via judicial. Vaig cursar un màster en mediació professional per completar la meva formació i per aprendre tècniques i eines que m'ajudessin en la meva vida laboral i també en la personal. Vaig col·laborar amb el servei de mediació de l'ajuntament de Gavà mentre començava a impartir tallers sobre mediació a les escoles. He completat la meva formació amb un curs de mediadora escolar i  un curs de mediació sistèmica.

Després d'anys d'experiència laboral en el món dels conflictes entre persones adultes vaig creure interessant i necessari, atès el context actual, introduir els conceptes i les eines de la mediació a la infància per ajudar en l'aprenentatge de gestió dels conflictes i per afavorir el creixement amb valors i competències socials fonamentals per a la convivència amb la resta de persones.

És per això que estic dedicada a la divulgació d'un projecte de formació en mediació per a la infància que he anomenat "creixent amb mediació". Actualment el projecte ha derivat cap a totes les persones amb un paper clau en la seva educació: mares, pares, resta de familiars i professionals de l'educació. També se ha creat un porjecte de teatre educatiu, la mirona. Aquesta tasca la combino amb la gestió d'un espai de co-treball de retorn social a Baró de Viver. He escrit els llibres   "Els petits mediadors" i "Els petits mediadors II" publicat per Salvatella, també està en castellà la primera part i aviat la segona. El projecte ha estat guardonat amb dos premis, recentment. Premi ADR a la millor publicació de l'any 22, atorgat pel Departament de Justícia i el Premi innovació 22 en mediació, atorgat per la Societat Catalana de Conflictologia.

Espero que els trobeu interessants.

web.jpg
formiga contenta.jpg

© 2017.Mariona Garriga

bottom of page