top of page

Em dic Mariona Garriga, mare de la Maria i en Bernat, sóc llicenciada en dret i mediadora sistèmica.

He treballat durant molts anys com advocada en un despatx i en una entitat asseguradora. La meva tasca ha consistit en posar d'acord les parts en conflicte i evitar la resolució per via judicial. Vaig cursar un màster en mediació professional per completar la meva formació i per aprendre tècniques i eines que m'ajudessin en la meva vida laboral i també en la personal. Vaig col·laborar amb el servei de mediació de l'ajuntament de Gavà mentre començava a impartir tallers sobre mediació a les escoles. He completat la meva formació amb un curs de mediadora escolar i  un curs de mediació sistèmica.

Després d'anys d'experiència laboral en el món dels conflictes entre persones adultes vaig creure interessant i necessari, atès el context actual, introduir els conceptes i les eines de la mediació a la infància per ajudar en l'aprenentatge de gestió dels conflictes i per afavorir el creixement amb valors i competències socials fonamentals per a la convivència amb la resta de persones.

És per això que estic dedicada a la divulgació d'un projecte de formació en mediació per a la infància que he anomenat "creixent amb mediació". Actualment el projecte ha derivat cap a totes les persones amb un paper clau en la seva educació: mares, pares, resta de familiars i professionals de l'educació. El projecte el compagino amb la meva col·laboració amb la UAB, la meva tasca com a mediadora en el registre i amb la gestió d'un espai de co-treball de retorn social a Baró de Viver. He escrit un llibre de contes sobre mediació "Els petits mediadors" publicat per Salvatella, el qual he traduït darrerament al castellà "Los pequeños mediadores". Les noves edicions ja consten escrites amb llenguatge inclusiu. Actualment estic enllestint la segona part, amb noves aventures i conflictes de les petites i petits protagonistes. El meu objectiu és aconseguir encara major inclusivitat.

Espero que el trobeu interessant.

20191224_193039.jpg

mariona.garriga@icab.cat

650.312.867

Cr de Quito 19 08030 

formiga contenta.jpg

© 2017.Mariona Garriga

Logo_Creixent_amb_mediació2.jpg
bottom of page